Møbelopbevaring – lager til opbevaring af møbler og indbo

Leder du efter et topmoderne lagerhotel til møbelopbevaring? Holger Danske Flytteforretning A/S råder over et stort lagerhotel med sikkerheden i top, som med fordel kan benyttes til opbevaring af møbler og andet indbo.


Vores lagerhoteller er beliggende i Vallensbæk og Rødovre i København, med fine tilkørselsmuligheder fra det øvrige Sjælland samt i nærheden af Aarhus for kunder beliggende i Jylland.

Vi tilbyder billig møbelopbevaring i vores moderne lagerfaciliteter, hvor du trygt kan indlevere dine møbler til kortere eller længere møbelopbevaring. Du kan selvfølgelig også altid bestille en af vores konsulenter til at komme ud og give et prisoverslag på din flytning samt opbevaring af møbler.

Moderne faciliteter til opmagasinering af møbler

I vores tempererede/ventilerede moderne lagerfaciliteter bliver dine møbler nænsomt pakket i containere, der efterfølgende bliver aflåst. Dine containere bliver elektronisk registreret i vores lagersystem, der derved sikrer, at dine møbler ikke blandes med andres.

Til yderligere sikring af dine møbler ved møbelopbevaring benytter vi os af den nyeste teknologi inden for videoovervågning samt alarmsystemer, og vi er naturligvis tilknyttet et større anerkendt vagtselskab, der dagligt kontrollerer vores område.

Det vil altid være muligt - efter aftale - at komme og se til sin møbelopbevaring i dagtimerne mod et mindre gebyr.​

Tilbud på møbelopbevaring

Der er flere muligheder for at få et gratis tilbud på billig opbevaring af møbler. Du kan ringe til os på telefon 38 38 50 50 eller benytte vores tilbudsformular. Så vender vi tilbage inden for 1 time med et tilbud på møbelopbevaring. Det gælder, uanset om det måtte være for erhverv, privat eller en offentlig virksomhed.

Dine møbler er altid i gode hænder, når du vælger Holger Danske som din flyttepartner. Vi har de bedste flyttekasser, den stærkeste tape og den blødeste bobleplast, så du med ro i sindet kan overlade møbelopbevaringen til Holger Danske Flytteforretning A/S.


Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Kontakt os her for yderligere information

Ønsker du at høre mere, så kontakt os endelig, og hør hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 38 38 50 50 ​​eller skrive til os på info@holger-danske.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular for et gratis flyttetilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skal du have opbevaret møbler?

​Du er mere end velkommen til at sende os en besked ved at udfylde formularen, hvis du ønsker en god pris på opbevaring af møbler i København.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gode grunde til at vælge os

​Adresser

Rødovre afdeling:

Rødovrevej 249
​2610 Rødovre​

​Vallensbæk afdeling:

Vallensbækvej 43
​2605 Vallensbæk

​Aarhus afdeling:

Røvedvej 3
​8380 Trige

Åbningstider

Mandag​

​08:00 - 16:00

Tirsdag

​08:00 - 16:00

Onsdag

​08:00 - 16:00

Torsdag

​08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag

​LUKKET

Søndag 

​LUKKET

groen-smiley_969 Grøn smiley fra Arbejdstilsynet

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end

720 anmeldelser på Trustpilot