Lagerhotel med lagerrum til leje for private og erhverv

Leder du efter et lagerhotel med lagerrum til leje til en stærk pris? Hos Holger Danske Flytteforretning A/S råder vi over et stort lagerhotel, som kan benyttes til mange forskellige formål. Vores lagerhoteller er beliggende i Vallensbæk og Rødovre nær København, med fine tilkørselsmuligheder fra det øvrige Sjælland. Vi har også lagerrum i nærheden af Aarhus, for kunder fra Jylland.


Nem, sikker og billig opbevaring

Uanset om opbevaringen skal vare en dag, en uge eller et år, så er vores lagerhotel en nem, sikker og billig løsning til opbevaring af ejendele eller gods i kortere eller længere perioder. Vores lagerhotel er døgnsikret mod tyveri, så du kan sove trygt om natten uden at skulle bekymre dig over, om dine ting er i sikre hænder.


Særdeles velegnet til erhverv

En stor gruppe erhvervsvirksomheder benytter vores lagerhotel. Det kan ofte være en nemmere, sikrere og meget billigere løsning at benytte et lagerhotel til både kortere og længere opbevaring af varelager med mere.

Mange virksomheder benytter også vores lagerhotel i København til opbevaring af årsregnskaber og andet arkivmateriel, der skal gemmes, men ikke nødvendigvis optage dyr huslejeplads på kontoret eller i virksomheden.


Lagerhotel for private

Private kunder benytter vores lagerhotel til kortere eller længere opbevaring af indbo - for eksempel i forbindelse med renovering af hus eller lejlighed, ved flytning til nyt hjem, hvor opbevaring midlertidigt kan være nødvendig, større eller mindre ombygninger, vandskader og brandskader. Kort sagt alle de gange, hvor man kan få brug for ekstra plads i en periode, er et lagerhotel en god og sikker løsning.

Vi tilbyder lagerhotel i København og Aarhus til individuelle opbevaringsløsninger, for eksempel:

  • ​Fjernlager
  • ​Fjernarkiv
  • ​Opbevaring af privat indbo
  • ​Vandskader
  • ​Brandskader

Har du en anden form for opbevaring, der kræver et lagerhotel, og en effektiv, fleksibel løsning, så kontakt os på telefon 38 38 50 50 eller udfyld vores formular, og vi vil kontakte dig inden for en time.

Tryg og fleksibel opbevaring på vores lagerhotel

Holger Danske Flytteforretning A/S har de allerbedste flyttekasser, den allerstærkeste tape og den allerblødeste bobleplast. Du kan derfor trygt og med ro i sindet overlade opmagasineringen af dine private ejendele til os.

Lageropbevaring med sikkerhed

Vores lagerhotel er udstyret med den nyeste teknologi inden for alarm- og videoovervågning. For at få mere information om en løsning inden for lagerhotel, er du velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel er en stor hal, der er indrettet med mange rum i forskellige størrelser. Du lejer dit eget rene og tørre opbevaringsrum. Fordelen for dig er, at du kan komme til dine ting, når du ønsker det. Vores lagerhoteller ligger i Aarhus, Rødovre og Vallensbæk.


En kvalitetsbevidst leverandør af lagerrum

Flyttefirmaet Holger Danske blev stiftet for mere end 40 år siden. Siden har vi flyttet for kunder i både ind- og udland i mere end tre generationer. I dag er Holger Danske Flytteforretning A/S vokset til en succesfuld virksomhed, der beskæftiger 40-50 mand med Tommy Besby i spidsen.

Holger Danske Flytteforretning A/S har som erklæret målsætning at være et kvalitetsbevidst flyttefirma med tilfredse kunder. Vi har derfor specialiseret os i at levere kvalitetsarbejde til særdeles konkurrencedygtige priser.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Holger Danske Flytteforretning A/S kan klare alle former for flytninger, lige fra kæmpe lagerhaller til små lejligheder. Vi har vores egen opvarmede lagerhal, der er under konstant overvågning. Dette sikrer blandt andet, at dit indbo kan leveres i perfekt stand, præcis når du har brug for det.

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 38 38 50 50 ​​eller sende en e-mail til info@holger-danske.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde formularen og få et gratis flyttetilbud her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skal du bruge et opbevaringsrum?

Hvis du har spørgsmål til leje af et af vores opbevaringsrum i Vallensbæk, eller hvis du ønsker at bestille et rum i dag, så skriv gerne til os​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gode grunde til at vælge os

​Adresser

Rødovre afdeling:

Rødovrevej 249
​2610 Rødovre​

​Vallensbæk afdeling:

Vallensbækvej 43
​2605 Vallensbæk

​Aarhus afdeling:

Røvedvej 3
​8380 Trige

Åbningstider

Mandag​

​08:00 - 16:00

Tirsdag

​08:00 - 16:00

Onsdag

​08:00 - 16:00

Torsdag

​08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag

​LUKKET

Søndag 

​LUKKET

groen-smiley_969 Grøn smiley fra Arbejdstilsynet

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end

720 anmeldelser på Trustpilot