Opbevaringsrum og depotrum udlejes til private og erhverv

Leder du efter et billigt depotrum eller opbevaringsrum til leje? Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi lagerplads, opbevaringsrum og depotrum i Vallensbæk, Rødovre og Aarhus, som kan benyttes til self storage og mange andre forskellige formål.

Leje af depotrum i forskellige størrelser

Der kan være mange årsager til at have brug for et opbevaringsrum. Vi har plads til det hele - uanset om du har brug for opbevaring for en enkelt dag, en uges eller et år. Du finder vores opbevaringsrum og depotrum i Vallensbæk og Rødovre i København - med gode tilkørselsmuligheder fra det øvrige Sjælland. Vi har også plads til dine ting i vores lokaler nær Aarhus. Vores topmoderne depotrum og opbevaringsrum fås i mange forskellige størrelser – og der er med garanti også en størrelse, der passer til dit behov.


Depotrummene er sikrede mod tyveri 24 timer i døgnet, så du med ro i sindet trygt kan overlade opmagasineringen af dine private ejendele eller erhvervseffekter til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Efter forudgående aftale med os, kan du altid få adgang til dit gods - mod et mindre gebyr.

Sikrede depotrum og opbevaringsrum

Opmagasineringen sker i 6 - 10 m³ aflåste træcontainere samt 20 - 40 fods skibscontainere, som placeres i vores 3000 m² store opvarmede, klimakontrollerede, tyverisikrede og videoovervågede opbevaringslokaler.


Vi kan opbevare dine ejendele så længe du ønsker, og under opbevaringen kan du naturligvis få adgang til dine ting, når du måtte ønske det. Det bliver ikke lettere af få opmagasinering.

​Kvalitetsbevidst self storage

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S bestræber vi os på at kunne tilbyde dig de bedste betingelser for en optimal og sikker opmagasinering af dit indbo og dine ejendele.

Opbevaringen foregår i vores store, moderne lagerbygning i Vallensbæk, men vi tilbyder også opbevaring i Rødovre og Aarhus, hvis det er tættere på dig. Dine ting bliver forsigtigt indpakket og placeret i en opbevaringscontainer efter eget valg. Samtlige depotrum og opbevaringsrum er naturligvis opvarmede og frostfri.

Skræddersyede løsninger til erhverv

Repræsenterer du en virksomhed, der i en kortere eller længere periode har brug for lagerplads til arkiver, inventar, paller med gods eller andet? Så kan du med fordel leje et depotrum hos Holger Danske Flytteforretning A/S. Vi kan sammensætte en skræddersyet løsning, der passer præcis til dine ønsker og behov.

Opbevaring til den helt rigtige pris

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S tilbyder vi sikre depotrum og opbevaringsrum til særdeles fordelagtige priser - uden at gå på kompromis med den gode kvalitet, der har været firmaets varemærke gennem tre generationer i mere end 40 år.

Du kan følge os på Facebook

Følg med i vores hverdag og modtag opdateringer og information omkring vores udlejning af depotrum og opbevaringsrum.

Lej et opbevaringsrum eller depotrum til self storage

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig inden for opbevaringsrum, depotrum eller andre ydelser? Ring til os i dag på telefon 38 38 50 50 ​​eller send en e-mail til info@holger-danske.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til vores  opbevaringsrum?

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse opbevaringsrum du har behov for, eller hvis du ønsker en god pris, så skriv til os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gode grunde til at vælge os

​Adresser

Rødovre afdeling:

Rødovrevej 249
​2610 Rødovre​

​Vallensbæk afdeling:

Vallensbækvej 43
​2605 Vallensbæk

​Aarhus afdeling:

Røvedvej 3
​8380 Trige

Åbningstider

Mandag​

​08:00 - 16:00

Tirsdag

​08:00 - 16:00

Onsdag

​08:00 - 16:00

Torsdag

​08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag

​LUKKET

Søndag 

​LUKKET

groen-smiley_969 Grøn smiley fra Arbejdstilsynet

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end

720 anmeldelser på Trustpilot