Containeropbevaring for erhverv og private

Containeropbevaring er altid at foretrække frem for opbevaring i lagerrum, da det håndteres et minimum af gange, og da hvert løft eller flytning er en risikofaktor for skader på godset. Det mindsker også muligheden for angreb fra skadedyr.

Priser ved containeropbevaring er ofte væsentligt billigere end ved traditionel leje af lagerrum, da vi kan stable containerne og derved maksimalt udnytte lagerkapaciteten. Da vores containere findes i flere forskellige størrelser, vil der altid være en containeropbevaring, der passer til netop dit behov.

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi containeropbevaring til alle typer behov for kunder i Rødovre, Vallensbæk og hele København, men også for kunder i Aarhus og omegn.

Vi anvender følgende containere:

  • ​6 m³ træbokse
  • ​10 m³ træbokse
  • ​33 m³ skibscontainer
  • ​66 m³ skibscontainer​

Pakning ved containeropbevaring

Holger Danske Flytteforretnings medarbejdere pakker og stuver containeren ved containeropbevaring. Herefter aflåses containeren og bliver først åbnet igen, når du beder om adgang dertil.

Ved containeropbevaring sikrer vi vores kunder mod bortkomst samt tyveri. Alle containere opbevares i lukkede, videoovervågede områder, som er specielt indrettet til containeropbevaring.​

Følg med på Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er naturligvis også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring self storage og vores øvrige arbejde.

Forsikring ved containeropbevaring

Da forsikring af møbelopbevaring normalt foretages af kundens egen indboforsikring, er det vigtigt du kontakter dit forsikringsselskab og oplyser, hvor dit indbo befinder sig. Der kan også tegnes forsikring ved containeropbevaring gennem Holger Danske Flytteforretning. 


Ring og hør nærmere på telefon 38 38 50 50. For yderligere information henvises til Dansk Møbel Transport Forenings regler for opbevaring af møbelgods.

Gratis tilbud på container til opbevaring

Holger Danske Flytteforretning kommer gerne ud og besigtiger samt opmåler omfanget af dit flyttegods, så du ved, hvad omkostningerne er ved netop din containeropbevaring.

​Kontakt os for priser og anden information

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om containeropbevaring eller andre ydelser. Send en e-mail til info@holger-danske.dk eller ring til os på telefon 38 38 50 50. Du kan også udfylde formularen og få et gratis flyttetilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du sikker og fleskibel opbevaring?

Med vores containeropbevaring er dine ejendele sikret mod vind og vejr, og det er altid nemt at tilgå containeren. Skal vi opbevare for dig?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gode grunde til at vælge os

​Adresser

Rødovre afdeling:

Rødovrevej 249
​2610 Rødovre​

​Vallensbæk afdeling:

Vallensbækvej 43
​2605 Vallensbæk

​Aarhus afdeling:

Røvedvej 3
​8380 Trige

Åbningstider

Mandag​

​08:00 - 16:00

Tirsdag

​08:00 - 16:00

Onsdag

​08:00 - 16:00

Torsdag

​08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag

​LUKKET

Søndag 

​LUKKET

groen-smiley_969 Grøn smiley fra Arbejdstilsynet

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end

720 anmeldelser på Trustpilot